K Residence – Projekat koji će vas osvojiti

Kompanija Kalamper  sa zadovoljstvom najavljuje izgradnju novog poslovno-stambenog objekta koji donosi iskorak u načinu stanovanja u barskoj opštini –  mjesto koje će vam pružiti osjećaj pripadnosti, komfora i sigurne budućnosti.

K Residence je projekat koji je pažljivo planiran i pripreman kako bi ponudio nešto potpuno novo na domaćem tržištu nekretnina. Moderan arhitektonski pristup prilagođen je posebno potrebama porodica  i svih onih koji žele da žive u mirnom dijelu grada a nadomak svih gradskih dešavanja.

Nova vizija komfora, udubnosti i luksuza smještena je na 11 spratova sa ukupno 160 stanova a broj jedinica po spratu je od 10 do 15. U ponudi su jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi a planirani završetak radova je 31.12.2025. godine.   

Koncept ovog projekta jeste da, osim kvaliteta življenja, pravilnim investiranjem dobijete sve što vam treba na jednom mjestu – da budete bliže svom poslu, školi, vrtiću, da vas čeka parking mjesto i  udoban dom. Raskošne zelene površine, stanovi besprekornog kvaliteta, garaža, Spa & Wellness centar, tertana, dječija igraonica samo su neke od prednosti koje će budući stanari imati.

Šarm  grada Bara će vas zasigurno osvojiti, a K Residence uljuljkati za uspomene koje slijede.

Saznajte više

18.07.2023.