O nama

Kalamper Construction

Upoznajte građevinsko preduzeće kompanije Kalamper koje je sa radom počelo 2000-e godine i bavi se pružanjem građevinskih usluga u svim aspektima izgradnje. Sjedište naše firme je u Baru što nam pruža privilegovan položaj za razvoj projekata na predivnoj crnogorskoj obali. Ovdje smo svjedoci ljepote mediteranskog načina života, inspirirani smo bajkovitim pejzažima i bogatom kulturnom baštinom koju naš grad nudi. Naša ljubav prema ovom području odražava se u našim projektima koji se harmonično uklapaju u okolinu.

Inovativni projekti i iskustvo zaposlenih

Od samog početka našeg poslovanja posvećeni smo stvaranju inovativnih i modernih projekata koji zadovoljavaju potrebe naših klijenata. Od luksuznih vila, hotela, vjerskih objekata do stambenih kompleksa, naša firma je ponosna na svoj bogat portfolio projekata koji su uspješno realizovani. Kompanija oko sebe okuplja zaposlene koji su vrijedni i strastveni u svom poslu, a njihovo iskustvo i znanje su pokazatelj naše snage. Aktivnom komunikacijom sa klijentima i upotrebom završnih materijala najrenomiranijih domaćih i svjetskih proizvođača pokazujemo kvalitet u svakoj etapi izgradnje. Naš nivo preciznosti, posvećenosti i završetak radova u dogovorenom roku su garancija uspješne saradnje.

Investicije i specijalizacija

Kompanija Kalamper se prevashodno bavi sopstvenim investicijama odnosno izgradnjom i prodajom stambenih i poslovnih objekata. Zadovoljstvo nam je što smo u ovoj oblasti prepoznati kao investitor koji najbolje razumije i ispunjava potrebe kupaca. Takođe, građevinsko preduzeće kompanije Kalamper je specijalizovano i za izgradnju benzinskih stanica, kojih smo do sada na crnogorskom tržištu uspješno izgradili 20.

Pouzdan partner sa fokusom na kvalitet i unaprijeđenje

Za izvođenje građevinskih radova kompanija stalno ili po ugovoru upošljava preko 120 radnika svih profila neophodnih za kvalitetno obavljanje građevinskih poslova, a ujedno raspolaže i najsavremenijim mašinama kao i opremom. Težimo da ostanemo prepoznatljivi kao pouzdan i kvalitetan partner naših klijenata, kompanija koja pažljivo osluškuje tržište, prati inovacije i konstantno teži unaprijeđenju svojih usluga. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite da saznate više o našim uslugama, budite slobodni da nas kontaktirate. Radujemo se saradnji!