Otvorena prodajna kancelarija za projekat K Residence

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo otvorili prodajnu kancelariju za novi poslovno-stambeni objekat u izgradnji – K Residence u ulici Rista Lekića bb, kod Zelene pijace u Baru.

Svjesni toga da je kupovina stana jedna od najvažnijih životnih odluka,  želimo da svojim klijentima obezbjedimo  konsultantsko iskustvo i podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa. U našoj kancelariji možete dobiti prezentaciju projekta zgrade i stručno savjetovanje pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja za vaše potrebe, kao i sve ostale informacije  neophodne za  konačni odabir vašeg doma.

Osim informacija o samim stanovima u našoj prodajnoj kancelariji možete dobiti I detaljan pregled finansijskih aspekata. Takođe ukoliko kupite stan, ovdje ćete u svakom trenutku moći dobiti precizne informacije o trenutnoj fazi radova I svakom koraku koji se realizuje u trenutku vašeg interesovanja.

Posjetite nas i otkrijte sve što trebate znati kako biste lakše donijeli odluku I izabrali svoj idealan dom. Naš stručan i ljubazan tim je spreman da vam pomogne i pruži sve potrebne informacije.

Radujemo se vašem dolasku i budućoj saradnji, otvoreni smo radnim danima od 9,00 do 17,00 časova.

Uživajte u sigurnoj  kupovini!

18.07.2023.