Stambeno-turistički objekat na Velikom pijesku

Ispunjavajući najstrožije zahjteve u pogledu arhitektonskog dizajna, kvaliteta gradnje i dugotrajnosti ovaj objekat je postavio nove trendove u stanogradnji.

924 m2
Površina
2017
Godina završetka radova

Jedan od projekata čiju realizaciju potpisujemo je stambeno-turistički objekat na Velikom pijesku isporučen 2017. godine.

Ispunjavajući najstrožije zahjteve u pogledu arhitektonskog dizajna, kvaliteta gradnje i dugotrajnosti ovaj  objekat je postavio nove trendove u stanogradnji. Po zahtjevu klijenta objekat čine garaža, prizemlje i tri sprata ukupne površine 924 m2.

Objekat je u skladu sa najvišim evropskim i svjetskim standardima gradnje a odlikuje ga kvalitet kao i korišćenje vrhunskih materijala renomiranih proizvođača.

Kroz svaki odrađeni posao pokazujemo profesionalnost I želju da sa našim klijentima gradimo dugoročne veze. Zahvaljući našim principima, vrijednostima i standardima ostvarujemo zavidne rezultate već dugi niz godina trudeći se da svakom novom projektu damo pečat koji će ga učiniti jedinstvenim.

Lokacija

Foto galerija

Zainteresovani ste za kupovinu?

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu nekretnine, kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili sve potrebne informacije i podršku.