Turistički objekat – Apartmani za izdavanje

Ovaj objekat koji se nalazi na prvoj liniji do mora u turističkom naselju Veliki pijesak svojim izgledom, funkcionalnošću I ambijentom plijeni I osvaja na prvi pogled.

2021
Godina završetka radova

Jedan od projekata čiju realizaciju potpisuje naša kompanija je i turistički objekat na obali Velikog pijeska koji čine apartmani za izdavanje.

Od planiranja, projektovanja, saradnje sa različitim timovima iz oblasti turizma i građevine pa sve do  izgradnje cilj je bio stvoriti atraktivan, udoban i siguran prostor koji će zadovoljiti potrebe i očekivanja gostiju.

Ovaj objekat koji se nalazi na prvoj liniji do mora u turističkom naselju Veliki pijesak svojim izgledom, funkcionalnošću i ambijentom plijeni i osvaja na prvi pogled. Radi veće atraktivnosti objekta na krovu je smješten otvoreni bazen na kome gosti mogu uživati dok se istovremeno gube u pogledu beskonačnog plavetnila Jadranskog mora.

Gradnja ovog objekta je završena 2021. godine.

Lokacija

Foto galerija

Zainteresovani ste za kupovinu?

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu nekretnine, kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili sve potrebne informacije i podršku.